Barnen börjar bli så stora


Försöker att sälja bil i stockholm. 
Vi försöker just nu att sälja vår bil. Vi har haft den ett tag nu, men vi behöver verkligen en ny. Vi behöver en större bil eftersom barnen växer och får längre ben. Det börjar bli trångt för dem där bak i baksätet och vi vill inte att deras knän ska vara pressade mot framsätena. Det kan inte sluta så bra om vi skulle vara med om en olycka. SÅ vi känner just nu att vi behöver skaffa oss en större bil. 

Vi har precis flyttat också så nu har barnen varsitt rum. De har alltid delat rum men nu tyckte vi att de börjar bli stora och kanske behöver lite egentid och ett eget rum. De första de gjorde första dagen på det nya stället var att bara sitta i sina egna rum hela dagen. De trivs jättebra i sina egna rum, men ibland hittar vi dem på morgonen tillsammans i samma säng. Väldigt gulligt. Vi vill att de ska trivas ihop men det kan ju fortfarande vara skönt att ha sina egna rum. Men vi är väldigt glada att våra barn är si tighta som de är, det kommer bli väldigt bra för dem i framtiden. Vi vill att våra barn ska vara kompisar och att de alltid har någon att leka med Vi vill att de ska ta hand om varandra om det skulle hända något i skolan och vi vill även att de ska ha kul tillsammans när vi åker iväg på resor. Det är viktigt att barnen blir varandras bästa vänner, de kommer att ha så kul tillsammans då. Man vill stanna tiden ibland. Bara stå och kolla på dem när de ligger tillsammans i samma säng med sina nallar och sover så gott, man vill aldrig att de ska bli stora.